Reclamatie 8ball1!

Cereri unban : "de ce am luat ban?"

Reclamatie 8ball1!

Mesajde BuLLeT » Lun Feb 08, 2010 8:11 am

In primul rand aici nu exista topic pentru reclamatii! Deci azi jucam cu maxtr3me2008, 8ball1, [bLu] si TuDy, eu aveam activat Steam si CFG, i-am dat lui 8ball1 doua head-shoturi iar el intr-un moment maxim de oftica mi-a dat ban permanent crezand ca am hack :|, imi pare rau ca nu am facut poza... nu ma gandeam ca va proceda asa. Deci te rog 8ball1 sa nu mai continuam discutia ca m-am lamurit si despre tine si nu ai scuza, toti adminii numai escroci! Numai gasim in ziua de azi un admin bun! Asta este realitatea actuala. Multumesc :) asta a fost tot!

Dusmania... invidia a-nrait toata lumea!

Invidia... dusmania, cand Doamne s-o termina?!
BuLLeT

Cafenea Bucuresti

Re: Reclamatie 8ball1!

Mesajde 8ball1 » Lun Feb 08, 2010 8:48 am

Banu lai luat dupa ce mai luat eram spec pe tine si te-am urmarit cat am fost dead si te-am vazut ca ai wall nu imi zice mie ca nu ai avut nimica pt ca nu era asa sunt mai multe coduri pe steam decat pt non-steam asa ca nu veni cu destea...Si cu ocazia asta il rog din nou pe Junky sa puna amx_ss pe server si amx_exec!!Deoarece sunt unele coduri ce au anti-ss
8ball1

Mesajde BuLLeT » Lun Feb 08, 2010 9:49 am

Mah da esti boot rau :)) sa mor eu =)) n-am mai vazut ofticos mai mare, pot sa jur pe icoana ca nu am avut cod:)) daca vrei hai inca un meci sa te fac praf si iti fac si poze si joc si pe XTCS, si cand am jucat mai devreme am jucat tot pe XTCS si din cate stim cu totii nu exista hackuri pt. XTCS, asa ca te provoc la un meci sa vezi ca esti BOOT si o sa fac mar si ca nu am cod, iti dau poze, scuze pt. jigniri dat nu suport ofticosii! Daca refuzi esti cel mai mare las si tie frica sa vezi ca nu am hack!
BuLLeT

Mesajde Tudy » Lun Feb 08, 2010 10:13 am

bulet aveai wall tu deaja stiai pe unde venim si ne asteptai se vedea clar ca ai wall asa ca numaI comenta atata!!!
Tudy

Mesajde BuLLeT » Lun Feb 08, 2010 10:25 am

TuDy taci ca esti si mai boot si nu am avut wall, hai sa te fac praf la un meci bootule daca te tine si terminati sa ma mai judecati, si ball asta actioneaza fara dovezi, va pricepeti amandoi de minune sa judecati, afla ba TuDy ca esti distrus si praf. Si am avut casti cu volum tare si se aud pasii bootu baltii, si in plus am jucat pe XTCS, trebuia sa ceri poze inainte sa acuzii bah distrusule! Fiti atenti! Facem inca un meci! Voi doi pe mine si cand o sa vad dau headuri la toti va fac si poze si sa vedeti si ca joc pe XTCS(nu merg codurile pe el), si daca refuzati sunteti 2 lasi si 2 booti si cei mai mari ofticati!
BuLLeT

Mesajde Tudy » Lun Feb 08, 2010 11:05 am

nu jok cu codati!! si invata sa vb mah asta ca nu esti la tine acasa!!
Tudy

Mesajde 8ball1 » Lun Feb 08, 2010 11:42 am

Bullet vb mai frumos ca pana la urma eu am vb frumos cu tine si nu veni cu ca pe ala nu se poate pune hack sau ca nushu ce pe orice cs ca e steam ca e non-steam ca e de la Dumnezeu se poate pune coduri ca joci tu din partea mea joaca si in teg in pgl unde vrei tu si nu veni cu destea la mine ca nu am cod ca nu am avut,in fata mea esti un nimeni....
8ball1

Mesajde BuLLeT » Lun Feb 08, 2010 11:47 am

si tu in fata mea esti un boot si tudy la fel, doi sparti, lasati-va de cs ca nu e de voi, nu stiti nimic distrusilor!!!! trageti romania in jos de ofticati
BuLLeT

Mesajde Tudy » Lun Feb 08, 2010 11:51 am

bulet vai de viata ta !!
Tudy

Mesajde 8ball1 » Lun Feb 08, 2010 11:56 am

Eu joc cs din placere nu din obsesie joc ca imi place nu joc ca imi trebe sa joc si hai fa pasi ca deja ma enervezi
8ball1

Înapoi la Unban